GIF

Da! Avem si faimosul efect de boomerang. Mai exact, invitatii tai vor face 5-6 poze rapide care apoi se transforma instant intr-un GIF. Acesta poate fi share-uit imediat pe social media.  Vreau sa rezerv!

GREEN SCREEN

Cu ajutorul tehnologiei green screen puteti sa realizati poze cu orice peisaj pe fundal. Fie ca va alegeti o tematica pentru petrecere ( de ex. James Bond), fie ca vreti ca invitatii vostri sa faca poze in locuri cunoscute din lume, ecranul verde face fata imaginatiei si dorintelor voastre. Vreau sa rezerv!

Gliseaza butonul din imagine!


VIDEO BOOTH

Pe langa pozele realizate la cabina foto se pot realiza si filmulete. Daca doriti ca invitatii vostri sa va lase un mesaj video pe care sa il revedeti impreuna peste ani si ani, va recomandam video booth. Iata mai jos un exemplu fara nici o editare! Vreau sa rezerv!

GUEST BOOK

Cel mai simpatic album foto, este cu pagini negre in care se ataseaza o poza realizata la cabina noastra. Pentru invitatii vostri este modalitatea prin care, impreuna cu cea mai haioasa poza, lasa un mesaj pentru voi scris cu un marker de culoare metalica ( auriu, roz, mov, etc.). Vreau sa rezerv!

PHOTO CORNER

Photo Corner- ul este decorul de poveste special amenajat pentru pozele realizate de fotograf. Decorul il putem realiza personalizat in tema evenimentului vostru. Vreau sa rezerv!

POZE MAGNETICE

Toate pozele realizate la cabina noastra le puteti oferii ca marturie, cu un suport magnetic atasat. Magnetul este de 4 milimetri grosime si este aplicat pe toata dimensiunea pozei. Vreau sa rezerv!

Dimensiunea pozelor

Un aspect deloc de neglijat. Poti opta pentru varianta clasica ( 10 x 15 cm) sau varianta „semn de carte” ( 5 x 15 cm). Desigur tu alegi si cate poze sa iasa pe poza fizica. Vezi exemplele de mai jos. Vreau sa rezerv!

Accesorii

Avem o multime de accesorii culese de prin lume, pregatite pentru tine, pentru poze memorabile. Vreau sa rezerv!

Decor

Orice eveniment are nevoie de o tematica, un strop de culoare si un pic de imaginatie. Va propunem decorurile noastre, lucrate manual si ideale pentru un eveniment reusit. Decorul il putem personaliza in functie de locatia, tematica si tipul evenimentului. Vreau sa rezerv!

Wall of Fame

Aducem un televizor urias pe care putem rula (slideshow) ce poze iti doresti, fie ca sunt din tinerete, fie ca sunt de la sedinta foto sau direct de la cabina noastra. Vreau sa rezerv!

Ecran cu touchscreen si liveview

In ecranul de 21,5 inch te vezi ca intr-o oglinda inainte sa faci poza! Desigur el este si tactil. Apesi butonul de start si sesiunea foto incepe. Desigur si aici totul este personalizat. Vreau sa rezerv!